Last news in Fakti

14 Септември, 2022 07:59 1 735 3

Шави: Бяхме по-добри от Байерн, но в няколко ситуации ги пощадихме

  • барселона-
  • шави ернандес-
  • байерн мюнхен-
  • футбол

Имахме 6 или 7 чисти положения и не реализирахме нито едно

Шави: Бяхме по-добри от Байерн, но в няколко ситуации ги пощадихме - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, обяви, че неговият отбор е бил по-добър от Байерн, въпреки че загуби с 0:2 на "Алианц Арена". Специалистът добави, че каталунците са имали доста чисти положения, но не се успели да вкарат нито едно.

“Бяхме по-добри от Байерн, но в няколко ситуации ги пощадихме, а те се възползваха от шансовете си. Това беше разликата. Имахме 6 или 7 чисти положения и не реализирахме нито едно”, коментира Шави.

“Първото полувреме беше изцяло за нас. Резултатът не отразява реално случилото се на терена. Но това е Шампионската лига - ако не накажеш съперника, когато можеш, ще си платиш”, продължи треньорът на Барселона.

“Трябва да извлечем положителното от мача, но и да отчетем грешките си, заради които загубихме. Според мен заслужавахме да победим. Ще си научим урока и ще работим, за да ставаме все по-силни”, добави бившият халф.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Настопроценти

    8 0 Отговор
    Шави,хората са го казали,бе пич. Не вкарваш ли,ще ти вкарат.
  • 2 Наско

    8 0 Отговор
    Алонсо първи мач с Барса - титуляр срещу Байерн. Де Йонг - резерва, а Бускетс гордо се влачи по терена на забавен каданс. Дембеле изгуби 100 топки първата половина и плачеше веднага за смяна. Левандовски видимо беше налял гипса срещу бившия си отбор. На полувремето Шави не направи нищо и очакваното се случи - набиха му два в зъбите и затвориха мача. Слаб треньор е. Засега извинението му е, че няма опит, но в отбор като Барса няма да може да го използва дълго. Как така Алба изгуби титулярното си място от един 18 годишен и един току-що дошъл, който никога не е бил по-добър от него, никой не знае. С Де Йонг същата работа. Това не е Саудитска Арабия да водиш най-налятия отбор в едно смешно първенство и да си правиш експерименти.
  • 3 Флорентино Перез

    5 0 Отговор
    Въздух под налягане без вентил. Абонаментът им към Байерн продължава.