Last news in Fakti

15 Септември, 2022 14:30 680 1

През последните 10 години букмейкърите във Великобритания са спечелили около 14 милиарда паунда

  • букмейкър-
  • букмейкъри-
  • печалба-
  • залагания-
  • спорт-
  • футбол

Онлайн магазините за залагания също предоставят на играчите много възможности за избор на какво да залагат

През последните 10 години букмейкърите във Великобритания са спечелили около 14 милиарда паунда - 1
Снимка: БГНЕС

Спортните залагания са доста популярни във Великобритания, като през последните 10 години лицензираните оператори са направили брутна печалба от хазарт от около £14 милиарда, пишат месните медии.

Увеличаването на количеството и достъпността на сайтовете за залагания улесни хората да се впуснат в предизвикателството. Просто когато им се прииска, те го правят от телефона си, лаптопа или компютъра, без да бият път до най-близкия пункт.

Залагането на всеки спорт е по-лесно от всякога. В наши дни всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате в сайт за спортни залагания и можете да направите залог от комфорта на собствения си дом за по-малко от 30 минути. Онлайн магазините за залагания също предоставят на играчите много възможности за избор на какво да залагат. В някои случаи най-трудната част от процеса (особено за феновете, които не спортуват) е да се опитат да разберат къде да вложат парите си!

Ето топ 3 спорта, които трябва да имате предвид

1. Футбол

Това е може би най-популярният в този списък – и не само в Обединеното кралство. Проучване разкри, че около 77% от хората, които са участвали в залагания, са заложили малко пари на футболни мачове, като преди това са използвали най -добрите сайтове за футболни залагания в Обединеното кралство . Това е доста значителен процент.

Футболът предлага широка гама от мачове през цялата година, както и цял набор от залози, от които да избирате по всяко време. От обикновено залагане на мач до залагане на хендикап; има много начини да тествате късмета (или уменията си!).

2. Тенис

Тенисът предлага отлична възможност за високодоходен, разумен залог. В крайна сметка, кой не би искал шанса да спечели значителна печалба с добри коефициенти? Това е особено вярно в случай на четвъртфинални залагания. С тази опция дори не е необходимо да избирате категоричния победител в турнира, а само кои от тях е най-вероятно да стигнат до четвъртфиналите. В този случай често е добра стратегия да изберете талантливи аутсайдери.

3. Конни надбягвания

Ако погледнете в историята на спортните залагания в Обединеното кралство, ще откриете, че залагането на конни надбягвания е част от културата на Обединеното кралство от доста време. Във викторианските времена това е не само популярно събитие, но и един от малкото спортисти, на които може законно да залагат. За щастие, той не е загубил популярността си през годините. Независимо дали предпочитате да правите залозите си в местния магазин за залагания или онлайн, вероятно ще откриете, че е забавно преживяване да аплодирате избрания от вас кон.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна

    0 0 Отговор
    Работя във магазин за залагания в Англия!
    На първо място са конете и кучетата, после е футбола , а на тенис никой не залага !