18 Септември, 2022 11:30 778 2

Саша Илич: В такива битки се раждат някои герои

  • саша илич-
  • цска-
  • левски-
  • футбол-
  • вечно дерби

От една страна това са най-тежките мачове, но от друга са най-лесни за настройка

Саша Илич: В такива битки се раждат някои герои - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич направи коментар за БНТ часове преди дербито между "червените" и Левски, което е днес. Двубоят на Националния стадион "Васил Левски" е с начален час 16:45.

"Това дали мачът сега ще е различен не зависи от треньора, а зависи най-вече от играчите и от това колко надъхани и амбицирани са. В такива битки се раждат някои герои. От една страна това са най-тежките мачове, но от друга са най-лесни за настройка. В този момент най-важна е победата!

ЦСКА е отбор, който не може да играе друг стил освен нападателно, агресивно и резултатно. Специфичното на това дерби е, че се помни и оставя по-специални следи", заяви Саша Илич пред БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганев

    3 4 Отговор
    "Герои" от Гана, Лесото, Централноафриканската република. Сега са в отбор от Ловеч-Етрополе. Те ли ще са "Герои"? Спят в бараките в Панчарево като лагер за бежанци.
  • 2 Сеирджия

    1 2 Отговор
    Херо бляк пауа Африка бамбаатаа Ваканда форевър!