Last news in Fakti

19 Септември, 2022 08:46 1 134 8

Бранител на ЦСКА гори за дербито с Лудогорец

  • иван турицов-
  • цска-
  • футбол-
  • левски-
  • червен картон-
  • лудогорец

Правилникът гласи, че за това си деяние родният национал трябва да бъде наказан поне два мача, но не е изключено и санкцията да е дори по-голяма

Бранител на ЦСКА гори за дербито с Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС


Клишето гласи, че една лоша новина никога не идва сама. И треньорът на ЦСКА Саша Илич усети това с пълна сила вчера. Тимът му се представи катастрофално и загуби 0:2 от големия враг Левски, а освен това един от основните футболисти Иван Турицов бе изгонен с директен червен картон за удар с лакът в главата на Уелтон. Правилникът гласи, че за това си деяние родният национал трябва да бъде наказан поне два мача. Не е изключено и санкцията да е дори по-голяма.

Така например Венцислав Христов от Ботев (Враца) пропусна 3 мача на тима си за умишлен удар в тялото на Райън Бидунга от Локомотив (Пловдив) Освен това, след като получи червения си картон, Турицов ръкопляска иронично на съдията Драгомир Драганов, което също е наказуемо от Дисциплинарната комисия. След това той покри успата си и каза нещо на рефера, което остана скрито за телевизионните камери. Има обаче достатъчно основания санкцията на бранителя да бъде и по-голяма от две срещи.

Засега сигурно е, че Турицов ще пропусне домакинството на Пирин (Благоевград) и гостуването на Лудогорец от предстоящите два кръга. Това създава огромни главоболия на Саша Илич, тъй като алтернативата на Турицов отдясно на защитата - Асен Дончев, в момента е контузен. Той получи травма в глезена в двубоя със Славия преди седмица и все още не е ясно кога ще може да се завърне на терена. Ако той не е готов за игра след паузата за мачовете на националните отбори, най-вероятно отдясно на отбраната ще бъде върнат Тибо Вион, а неговото място в средата на терена ще заеме Жеферсон. Бразилецът обаче също виси за мача с Лудогорец, тъй като има 4 жълти картона от началото на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    5 5 Отговор
    Кво дерби е това? Играем с Антибиотик Разград. Истинското дерби бе с числото където Брадли удари много лошо и отказа от футбола предателите Супата, Стойчо Комисионната, Ради Здравков, Методи Деянов и тн

    Коментиран от #7, #8

  • 2 Левски 1914

    6 5 Отговор
    Кое ЦСКА Ковачев онова дето е собственост на Етрополе ли и играе с лиценза на Литекс?
  • 3 кУмУнист

    7 2 Отговор
    Така става когато си посредствен футболист, но медиите те правят звезда. Така става когато отбора ти е беззъб и безхаберен, както и самият ти и единственото което може да направиш е да удариш умишлено футболист, защото с игра няма какво да направиш оранжев мишок.
  • 4 1234

    4 8 Отговор
    Колко и да ги бутат, уефски са куци коне.мястото им е в селските групи.говедата са отбор колкото балканче то мотор.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Етрополе, Число

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Анималс":

    Армия нямаме, а много армейски отбори! Няма я и партията да ви дава най-доброто без пари!
  • 8 Разумен

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Анималс":

    В дербито, като изключим съдията и ония в бусчето на ВАР, които отсъдиха всичко в полза на сините и всичко в ущърб на ЦСКА, футболистите на Левски бягаха повече, а ЦСКА играха без крила!

    Лазар е слаб футболист, това вече стана ясно и на треньора, който си го доведе и налага.
    Гарсез за разлика от бразилците в Левски, не може да дриблира и да превзема терен.
    Един от Вион и Юга е излишен в средата.

    Сърбина се изложи много като не включи в групата нито едно от новите три попълнения! А те със сигурност можеха да внесат изненада!

    И накрая за феновете! И тия на Манчестър Юнайтед не са доволни, но са там, на стадиона!