Last news in Fakti

19 Септември, 2022 12:10 2 484 10

"Ултра' ЦСКА": Четири дербита нямаме положение", славизацията" си върви с пълна сила..."

  • цска-
  • футбол-
  • левски-
  • фенове

Преди три месеца Сектор Г обяви тотален бойкот на Гриша Ганчев и управлението му, като оттогава организираните привърженици на „червените“ не посещават футболни мачове в знаковата за тях северна трибуна

"Ултра' ЦСКА": Четири дербита нямаме положение", славизацията" си върви с пълна сила..." - 1
Снимка:

Една от големите страници с фенове на ЦСКА във Фейсбук - "Ултра' ЦСКА", излезе с публикация след снощната загуба от Левски с 0:2. Както е известно, преди три месеца Сектор Г обяви тотален бойкот на Гриша Ганчев и управлението му, като оттогава организираните привърженици на „червените“ не посещават футболни мачове в знаковата за тях северна трибуна.

Ето какво написаха от "Ултра' ЦСКА":

"Понеже отново се появиха всякакви фейсбук специалисти, според които сме "предатели", "платени наркомани" и всякакви подобни определения и едва ли не загубата днес е заради нас...

Искаме да ви попитаме доволни ли сте от представянето на отбора днес? Наистина ли смятате, че липсата на Сектор Г изигра роля, а не аматьорското управление на заможния Господин през последните 6 години? Защо 4-то поредно дерби нямаме голово положение? "Наркоманите дето взеха пари от Цеката" ли са виновни?

И моля ви, коментарите от сорта на "вадете милионите" и "издържайте отбора" си ги спестете. Както се казва, всичко е цветя и рози, а "славизацията" си върви с пълна сила...".

"Ултра


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    13 19 Отговор
    Ааайде за Ловеч. Сектор Г защо мълчи, ми щот няма на него никой ма. Ице закривай, ти знаеш как става. Сега да започнете пак на чисто, обединете цска-софия, цска-бистришките тигри, Литекс и Етрополе и готово, нов отбор на Армията с нови феновИ. Е вече няма да е ЦСКА, а цбле, но все едно, от това менте дето сте сега , по голяма няма как да станете.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Левски 1914

    11 17 Отговор

    До коментар #1 от "кУмУнист":

    Може да се обединятс царско село и да станат Царско цска. Но най добре ще е обратно в Ловеч или Етрополе.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Разумен

    17 6 Отговор
    В дербито, като изключим съдията и ония в бусчето на ВАР, които отсъдиха всичко в полза на сините и всичко в ущърб на ЦСКА, футболистите на Левски бягаха повече, а ЦСКА играха без крила!

    Лазар е слаб футболист, това вече стана ясно и на треньора, който си го доведе и налага.
    Гарсез за разлика от бразилците в Левски, не може да дриблира и да превзема терен.
    Един от Вион и Юга е излишен в средата.

    Сърбина се изложи много като не включи в групата нито едно от новите три попълнения! А те със сигурност можеха да внесат изненада!

    И накрая за феновете! И тия на Манчестър Юнайтед не са доволни, но са там, на стадиона!

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 кУмУнист

    4 11 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Не случайно са Цесекарско село.
  • 7 кУмУнист

    5 14 Отговор

    До коментар #4 от "Разумен":

    Ти да не пиеш нафта бе приятельо, то вярно че си от Литекс и там сте свикнали все съдията да ви е виновен или даже ФИФА УЕФА който хванеш, само не и вие самите де, те така и отбора си затрихте сами 2016г, а после другите ви бяха виновни, но явно е от фалшивата нафта, че ти се привижда някакво съдийство, вие нищо не играхте, че да ви свирят нещо. Съдията си свиреше мача почти перфектно, както и онзи за купата в който пак гледахте как играе Левски вместо да играете. Самите ви запалянковци и червени журналисти си казаха, че Левски ви смачка и не сте играли нищо. А, че на турицов измисления ритнитопковец му пречат ръцете да играе футбол , пак ли съдията ви е виновен. За последните четири дербита нямате вкаран гол, а в две от тях гледахте Левски как играе и се учихте и както казва Божинката: Аайййде за Ловеч.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Даа

    12 1 Отговор
    Вместо така наречените "организирани" фенове да мобилизират и сплотяват всички привърженици, те правят точно обратното. Наистина трябва да се изисква максимума от ръководството и когато се правят грешки да има моментална реакция, но мястото на феновете е на тринуните. Ето например всички фенове искаха бързи и технични флангови футболисти, ръководството купи трима! Но треньора реши да ги остави извън групата, а това беше грешка!