Last news in Fakti

19 Септември, 2022 14:30 717 0

Винисиус използва Туитър, за да “запее” фенска песен срещу Атлетико след победата в дербито

  • реал мадрид-
  • винисиус жуниор-
  • футбол-
  • атлетико мадрид-
  • шампионската лига

Бразилецът направи това веднага след успеха с 2:1 в снощното дерби

Винисиус използва Туитър, за да “запее” фенска песен срещу Атлетико след победата в дербито - 1
Снимка:

Младата звезда на Реал Мадрид Винисиус Жуниор използва Туитър, за да “запее” фенска песен, припомняща великите победи на неговия тим над градския съперник Атлетико Мадрид в Шампионската лига. Бразилецът направи това веднага след успеха с 2:1 в снощното дерби.

Той се заяде с привърженик на съперниковия отбор в социалната мрежа, пишейки строфите: “Срещу нашия Реал всичко си остава едно и също”. Те са от популярния сред феновете на “Кралския клуб” рефрен “Плакаха и в Лисабон, и в Милано”, отнасящ се за триумфите на “лос бланкос” над “лос колчонерос” в ШЛ през 2014-та и 2016-а.

Винисиус използва Туитър, за да “запее” фенска песен срещу Атлетико след победата в дербито


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА