22 Септември, 2022 09:37 5 333 4

Шакира със сензационни разкрития за раздялата с Пике

  • шакира-
  • жерар пике-
  • футбол-
  • барселона-
  • развод

След като децата им Милан и Саша тръгнали на училище, семейството трябвало да реши дали да се премести в САЩ заради нейната музикална кариера или да остане в Барселона, където футболистът играе

Шакира със сензационни разкрития за раздялата с Пике - 1

Музикалната звезда Шакира наруши мълчанието и за първи път говори за раздялата си с футболиста на Барселона Жерар Пике.

Певицата описа раздялата като „невероятно трудна“ в първия си коментар, след като двойката сложи край на 11-годишната си връзка. 45-годишната колумбийка обясни в интервю за списание Elle, че нарочно е „мълчала“ досега.

„Това вероятно е един от най-трудните и мрачни моменти в живота ми. Замълчах и просто се опитах да обработя всичко. Трудно ми е да говоря за това, особено защото все още преминавам през това и защото съм в очите на обществеността и защото нашата раздяла не е като обикновена такава. Така че беше трудно не само за мен, но и за децата ми. Невероятно трудно“, сподели Шакира.

„Опитах се да скрия ситуацията от децата си. Опитвам се да ги защитя, това е моята мисия номер едно. Но те чуват неща в училище от приятелите си или попадат на неприятни новини в интернет и това просто ги засяга. Понякога се надявам, че всичко това е само лош сън и че някой ден ще се събудя. Но не, истинско е. И всичко това се случваше точно по времето, когато баща ми беше в реанимация, а аз се биех на различни фронтове. Това е може би най-мрачният период от живота ми“, добави тя.

Изпълнителката на "Waka Waka" твърди, че папараци са "къмпингували" пред къщата, откакто новините се разчуха, така че тя се опитала "да защити" децата си. "Нямаше място, където мога да се скрия от тях с децата си, освен в собствената си къща. Не можехме да се разхождаме в парка като нормално семейство или да отидем на сладолед или да правим някаква дейност без фотографите да ни следват", добавя тя.

„Да имаш голяма мечта и да видиш завинаги разбито или разпаднато семейство е може би едно от най-болезнените неща, през които можеш да преминеш. Той искаше да играе и да печели титли, а аз трябваше да го подкрепям“, обясни певицата и подчерта, че причина за раздялата с Пике са амбициозните им кариери. Според нея, след като децата им Милан и Саша тръгнали на училище, семейството трябвало да реши дали да се премести в САЩ заради нейната музикална кариера или да остане в Барселона, където футболистът играе.

„Един от двамата трябваше да направи това усилие и тази жертва. И го направих. Пуснах кариерата си на втора скорост и дойдох в Испания. И това беше жертва на любов“, добавя изпълнителката.

„След като Милан започна училище, в края на 2014 г., знаех, че постоянното ми пътуване и номадско съществуване трябва да бъдат оставени на заден план и кариерата ми трябва да бъде пусната на втора скорост. Знаех, че когато той започна училище, трябваше да се установя, да пусна корени в Барселона и да бъда там за него и за Джерард, а по-късно и за Саша. Децата ми успяха да имат майка и имам тази невероятна връзка с тях, която е неразрушима“, каза още носителката на „Грами“.

„Независимо от това как приключиха нещата или как Жерар и аз се чувстваме един към друг като бивши партньори, той е бащата на децата ми“, продължава певицата на „Whenever, Wherever“, която реши да запази мълчание относно конкретни подробности за раздялата.

„Имаме работа за тези две невероятни момчета и имам вяра, че ще разберем кое е най-доброто за тяхното бъдеще, собствените им мечти в живота и кое е справедливото решение за всички“, завърши Шакира.

Бившата двойка обяви раздялата си в съвместно изявление през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мол

    7 4 Отговор
    Наистина е сензационно, един мъж да смени съпругата си с по-млада жена и тя да страда. Нечувано в историята на света.
  • 2 Мнение

    13 0 Отговор
    Затова НЕ правете жертви! Жертвите никой не ги уважава!

    Коментиран от #4

  • 3 Мнение

    8 4 Отговор
    Шарира е сгрешила като се е жертвала за семейството си. Пике не е заслужавал тази жертва.
  • 4 Калимира

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Когато сте семейство почти винаги единия трябва да се жертва за общото - ако и двамата си гледаха кариерите нямаше да има кой да отглежда децата - а нали това е част от идеята на брака.
    И от друга гледна точка Шакира сама казва колко много й е дало майчинството така че жертвата си е струвала.