26 Септември, 2022 11:08 895 0

Дидие Дешан: Мбапе направи много добри неща, но не може да прави всичко

  • килиан мбапе-
  • франция-
  • футбол-
  • дидие дешан-
  • дания

Франция записа слаба кампания в Лигата на нациите, след като успя да събере едва 5 точки и завърши на незавидната трета позиция, а през миналото издание на турнира успя да спечели трофея

Дидие Дешан: Мбапе направи много добри неща, но не може да прави всичко - 1
Снимка: БГНЕС

Дидие Дешан сподели, че не е притеснен за националния отбор, независимо от вчерашната загуба от Дания.

"Килиан направи много добри неща. Той е един от малкото играчи, които играха два пъти по пълни 90 минути за три дена. Не може и да прави всичко. Не съм притеснен за Килиан", коментира националният селекционер на "петлите".

Франция записа слаба кампания в Лигата на нациите, след като успя да събере едва 5 точки и завърши на незавидната трета позиция, а през миналото издание на турнира успя да спечели трофея. Следващите мачове на отбора са през ноември за Световното първенство в Катар, където са в група с тимовете на Австралия, Тунис и Дания.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА