Last news in Fakti

29 Септември, 2022 09:52 4 003 7

Феновете на Спартак Варна към БФС: Следващият мач го направете рано сутрин, за да може да го съчетаем с кафето

  • спартак варна-
  • футбол-
  • фенове-
  • бфс

Спартак Варна е отбор с публика и сериозен обществен интерес, нещо на което не се радват много други отбори в България, пишат на страницата си привържениците на "соколите"

Феновете на Спартак Варна към БФС: Следващият мач го направете рано сутрин, за да може да го съчетаем с кафето - 1
Снимка: БГНЕС

Организираните фенове на Спартак Варна "благодариха" на БФС за началния час на двубоя със Септември, като дори излязоха с иронично предложение за следващия двубой на "соколите". "Соколите" гостуват на стадион "Васил Левски" в петък от 14:45 часа.

Ето какво написаха на страницата си във Фейсбук от Трибуна Соколъ без редакторска намеса:

Искаме да БЛАГОДАРИМ на БФС за мача ни в ПЕТЪК с начален час 14:45 на стадион "Васил Левски". Даже имаме предложение... следващия нека бъде рано сутрин, за да може да го съчетаем с кафето, да ни тръгне деня както се казва. И съвсем не с лошо ще припомним, че СПАРТАК ОТ ВАРНА е отбор с публика и сериозен обществен интерес, нещо на което не се радват много други отбори в България. 30.09.2022г- "Септември София" - "СПАРТАК ВАРНА"


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Футболен фен

    12 1 Отговор
    Това се прави преди всичко заради удобството за телевизиите. Не стига, че са в частни ръце и с всяка година таксите стават все по-скъпи, ами и цялата публика, която иска да гледа срещите наживо се съобразява с тях. Как да има публика по стадионите, при положение, че срещата е в работен ден в 3 без 15???
  • 4 БСП за България и Радев

    7 10 Отговор
    Спартак е най-старият и традиционен клуб във Варна. Наследник е на легендарния отбор Владислав и носи морала и ценностите на социализма. Гагаузите от Тича, от своя страна са отроци на ТИМ и мутрафони като Тиквата. Да ги подкрепим срещу БФС

    Коментиран от #6, #7

  • 5 БФС

    8 5 Отговор
    във втора лига има всички удобства.....късно лягане, рано ставане и други екстри........
  • 6 Хаха

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "БСП за България и Радев":

    Близките ти знаят ли те колко си изкуфял
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.