30 Септември, 2022 10:27 1 628 2

ЦСКА е бил съвсем близо до сериозен трансферен удар

  • цска-
  • футбол-
  • жорди кайседо-
  • францди пиеро-
  • трансфер

Дни след продажбата на Жорди Кайседо в мексиканския Тигрес “'червените” е трябвало да представят 27-годишния хаитянин Францди Пиеро за негов заместник

ЦСКА е бил съвсем близо до сериозен трансферен удар - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е бил съвсем близо до сериозен трансферен удар по време на летния трансферен прозорец. Дни след продажбата на Жорди Кайседо в мексиканския Тигрес “'червените” е трябвало да представят 27-годишния хаитянин Францди Пиеро за негов заместник.

За нападателя е щяло да бъде платена доста солидна трансферна сума, като всички параметри по сделката и личните условия на играча са били договорени. В последния момент обаче сделката е била провалена от Макаби (Хайфа), който изкушил тарана с участие в Шампионската лига. Израелците освен това са дали по-добра оферта от тази на “червените”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    5 2 Отговор
    Преименувания Литекс обединен с Етрополе , с маркетингова цел не е цска , цска ФАЛИРА.
  • 2 ЛИТЕКС

    5 1 Отговор
    Не заблуждавайте читателите си ! Тези са Вековните от Ловеч, които A 1 време бяха Хисаря-Христо Кърпачев - ФК Осъм –ЛЕКС- Ловеч- Литекс ! ТЕ СА ПРЕИМЕНУВАНИТЕ И ПЕОБЛЕЧЕНИТЕ, КОИТО БОРИСОВ ПРЕМЕСТИ ОТ ЛОВЕЧ В СОФИЯ !