Last news in Fakti

30 Септември, 2022 12:30 3 404 2

Фюри към Усик: Може би можеш да му дадеш топките си? Ти си боксьор от средна категория

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • олександър усик-
  • антъни джошуа

В момента най-много смисъл има от бой между Фюри и Усик

Фюри към Усик: Може би можеш да му дадеш топките си? Ти си боксьор от средна категория - 1
Снимка: БГНЕС

Фюри коментира желанието на Усик да помогне на Джошуа в подготовката му за мача с Циганския крал, пише mma.bg.

Тайсън Фюри (32-0-1, 23 KO) публикува нов пост в социалните мрежи, в който коментира готовността на Олександър Усик да помогне на британеца Антъни Джошуа в подготовката. Украинецът изрази желание да помогне на Ей Джей да се подготви за битката с Фюри.

Британският шампион на WBC в тежка категория загуби търпение към Джошуа, който все още не е подписал договора за мача им. Това вбеси Фюри и той обяви, че битката пропада.

Усик беше готов да помага на Джошуа за Фюри, което явно не се хареса на Тайсън.

„Може би можеш да му дадеш топките си? Ти си боксьор от средна категория. Усик, не бъди п*тка като твоя голям приятел“, написа Фюри

В момента най-много смисъл има от бой между Фюри и Усик. Двамата държат всички колани в тежка категория. Битка помежду им може да излъчи безспорен шампион. Проблемът е, че Тайсън иска да се бие през декември, а Усик приключи с битките за 2022 година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    5 1 Отговор
    Точно в точката.Бравос
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.