Last news in Fakti

1 Октомври, 2022 09:26 4 405 12

БФС пожали Левски защото пострадалият масажист на ЦСКА не се качил в линейката

  • линейка-
  • футбол-
  • левски-
  • цска-
  • бфс-
  • наказание-
  • фенове

Отделно не е ясно дали Иван Христов въобще има документ, който доказва, че е пострадал именно по време на мача

БФС пожали Левски защото пострадалият масажист на ЦСКА не се качил в линейката - 1
Снимка: БГНЕС

В петък апелативната комисия към БФС проведе заседание във връзка с жалбата на Левски след наказанието на Дисциплинарната комисия за една среща без публика. Окончателното решение обаче ще бъде взето в понеделник, 3 октомври, когато ще се проведе ново заседание.

„Мач Телеграф“ разкри още преди седмица, че Апелативната комисия ще вземе отношение по наказанието на Левски и най-вероятно то ще бъде намалено. Очаква се санкцията да бъде свита най-много до затваряне на Сектор „A“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ за мача Левски – Ботев Пловдив, който ще се играе следващия уикенд.

Възможно е наказанието да е още по-малко – затваряне на Блок 5 на централната трибуна на „Герена“.

Празна линейка ще даде основание на Апелативната комисия да намали наказанието на Левски. Пострадалият масажист на ЦСКА Иван Христов не се е качил на линейката, която е била специално извикана за него. Отделно не е ясно дали Иван Христов въобще има документ, който доказва, че е пострадал именно по време на мача.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    20 2 Отговор
    БФС няма как да пожали Левски, защото по това време още не е съществувала ‼️
  • 2 Даниел

    14 8 Отговор
    А на каква база се стигна до първоначалното наказание??!!
    Паричната глоба същата ли ще остане??
  • 3 Съдията Дред

    21 3 Отговор
    Ще уважат обжалване на необжалваемо решение на Дисциплинарната комисия.Цинизъм!
  • 4 Бате Боби

    23 2 Отговор
    Значи няма ли умрял няма проблеми!😂😂😂

    Коментиран от #9

  • 5 фърко

    19 1 Отговор
    докато хулиганите не качат някой в катафалка наказание няма да има... за превенция никой не говори, чакаме да се случи непоправимото и да се вайкаме постфактум... резултата на едно 40 годишно приятелство

    Коментиран от #10

  • 6 Тъпо е

    18 2 Отговор
    Нормално. Все пак са държавен отбир със собственик в сянка Пеевски.
  • 7 баш клоун

    12 2 Отговор
    смешници пъзливи
  • 8 кУмУнист

    3 3 Отговор
    Че Левски трябва да бъдат наказани е факт и никой не го оспорва, но наказанието трябва да е адекватно и да се мери с еднакъв аршин за всички, знаем как за същото ЦСКА получи само финансово наказание, същото беше и за Ботев и за Локо, така, че и Левски трябва да бъде наказан само с пари. А как е скалъпено наказание за нараняване на лекаря, когато няма и едно доказателство за това , а въз основа на това не съществуващо нараняване е наказанието без публика. Нещо проблемите за Левски започнаха, когато Мъри натири младата перука на скамейката
  • 9 кУмУнист

    2 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бате Боби":

    То няма и едно доказателство и за наранен, само приказки в медиите.
  • 10 кУмУнист

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "фърко":

    Резултатите нямат нищо общо с едно приятелство, същото ли приятелство не наложи такава санкция на Литекс за мача им с бистришките тигри -1948 или за Ботев Пловдив?. А за внасянето на тези димки и бомбички точно в този мач отговаря МВР и за това взимат един чувал пари, отговорност носят и работниците на националния стадион, които най вероятно са вкарали бомбичките, отговорност носят естествено и отборите, но и БФС като организатор на дерби мача. Защо МВР никога не носи отговорност за ексцесиите на тези мачове в които се знае какво може да стане. А къде е и държава, МВР и прокуратурата да им се забрани на "хулиганите" да стъпват по стадионите. Въпреки това когато се запалят факли става много по готино, но без бомби естествено и повече да се внимава, не мисля, че димката ще пречи в повечето случай, все пак на никой не му се гледа футбол като в театър, тихичко и с ръкопляскания.
  • 11 До кУмУнист

    3 1 Отговор
    Леwски трябва да бъде наказан точно със среща без публика, защото това не е за първи път да меткат факли срещу щаба или фенове от друг отбор, точно срещу Ботев Пловдив пак метнаха факли по агитката и треньори, бяха глобени 2000 лв, а Ботев 5000 без нищо, а за ники тюленчето, нали се сещате че раев му каза че е дебел за леwски и няма да подпише договор с него, перуката се намеши, има договор, и съдиите почнаха да бутат леwски, та чак до шестицата, на татък сигурно ти е ясно защо леwски изклати ЦСКА двата мача, кой дава парите, той казва и резултата, хайде на здраве за националите
  • 12 Катя

    1 3 Отговор
    Скандално! Говеждо БФС!