2 Октомври, 2022 13:35 1 340 4

Реал Мадрид окончателно се отказват от Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд

  • флорентино перес-
  • реал мадрид-
  • килиан мбапе-
  • ерлинг холанд-
  • футбол

В последните години и двамата бяха спрягани за трансфер на "Сантиаго Бернабеу", като дори имаше информации, че Флорентино Перес иска да ги вземе в комплект

Реал Мадрид окончателно се отказват от Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид е напът окончателно да се откаже от идеята за привличането в клуба на двете суперзвезди на световния футбол Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. В последните години и двамата бяха спрягани за трансфер на "Сантиаго Бернабеу", като дори имаше информации, че Флорентино Перес иска да ги вземе в комплект.

През лятото обаче Мбапе предпочете да остане в настоящия си клуб Пари Сен Жермен и да подпише мултимилионен договор, докато Холанд отиде в Манчестър Сити. Въпреки това се говореше, че "белият балет" не се е отказал от преследването им и отново ще опита да ги привлече след една-две години. Последните информации от Мадрид обаче твърдят, че на Флорентино му е писнало от отношението на двамата и ги е зачеркнал като потенциални трансферни цели, съобщава football.fr.

Босът е останал недоволен от последните медийни изяви на двамата футболисти, които отново замесиха името на Реал Мадрид в свои интервюта, макар на пръв поглед и двамата да не са казали нищо лошо за клуба. Мбапе заяви, че "уважава и адмимира Реал и се чувства свързан с този клуб, който обича от дете, макар никога да не е играл за него". Холанд пък разкрива, че предпочитаните от него отбори са 1. Манчестър Сити, 2. Байерн, 3. Реал Мадрид и 4. ПСЖ.

Целият проблем се крие в това, че на "Сантиаго Бернабеу" не искат играчи на други клубове толкова често да говорят за Реал. Още по-малко тези двамата, които имаха шанс да дойдат в клуба, но го отказаха.

Твърди се, че "белият балет" като цяло е решил да смени трансферната си политика. Клубът смята занапред да се откаже от привличането на суперзвезди, а да заложи на млади и перспективни играчи, които да развива сам по подобие на Винисиус Жуниор, Родриго и Едер Милитао.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 1 Отговор
    Бедност, беднооооооост. За това искате Вие лига. Да богатеете на гърба на другите. Крадци. Един футболер от школата си не сте изкарали, един. Макар, че и за там крадете от целия свят.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алито от София

    1 0 Отговор
    Късмет, добре че не дойде този интригант у Мадрид що щеше да яде бой от някой
  • 4 Класика

    1 0 Отговор
    Браво! Който не иска,да си ходи където си иска!.....амин.....