Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 11:37 904 0

Дионтей Уайлдър готов за битка с Олександър Усик

  • дионтей уайлдър-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • спорт

В последно време Усик не спира да говори, че иска Уайлдър, защото бил опасен и интересен съперник

Дионтей Уайлдър готов за битка с Олександър Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър (42-2) обяви, че със сигурност ще се изправи срещу шампиона на WBA, IBF и WBO в тежка категория Олександър Усик (20-0), ако му се отдаде възможност, пише mma.bg. В последно време Усик не спира да говори, че иска Уайлдър, защото бил опасен и интересен съперник.

„Готов ли съм да приема предизвикателството на украинеца? Разбира се! Въпреки че обикновено аз благославям другите с битки за титли. Тези битки промениха живота им.

В интерес на истината се сближих с много бивши съперници, защото много от тях са ми благодарни, че им дадох шанс да се борят за титлата.

Смешно е, но сега ми се предлага същата благословия. Би било чудесно, ако това се случи.“, каза Уайлдър пред The Ring.

Уайлдър ще се бие с финландския боец в тежка категория Роберт Хелениус (31-3). Двубоят ще се проведе на 15 октомври в Barclays Center в Ню Йорк, САЩ. Дионтей ще се опита да спре серия от 2 поредни загуби от Тайсън Фюри. Той ще търси първа победа в бокса от 2019 година насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА