Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 14:45 1 483 3

Цветомир Найденов ще възражда волейболния ЦСКА, става генерален спонсор

  • цветомир найденов-
  • цска-
  • волейбол-
  • спорт

Идеята е футболният клуб да помага чрез своето ноу хау за модерно управление и маркетинг и да споделя опита си от последните години

Цветомир Найденов ще възражда волейболния ЦСКА, става генерален спонсор - 1
Снимка:

Спонсорът на ЦСКА 1948 и собственик на efbet - Цветомир Найденов, е близо до това да стане генерален спонсор и на волейболния ЦСКА. През юли той стана благодетел на баскетболния тим на "червените", който се завръща в родния елит след 13 години. На този етап няма официално споразумение, но Найденов е постигнал принципна договорка с президента на "червените" Александър Попов, който е и треньор на отбора.

Идеята е футболният клуб да помага чрез своето ноу хау за модерно управление и маркетинг и да споделя опита си от последните години. Нещо повече - изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов и футболната легендата на "червените" Методи Томанов вече са част от Управителния съвет на баскетболния ЦСКА.

Вероятно нещо подобно ще се случи и с легендарния волейболен тим. По-рано днес самият Найденов публикува пост във Facebook, а към снимката на президента и треньор на ЦСКА Александър Попов, който от години се бори за спасението на клуба и зала "Васил Симов", написа: "Браво, Майсторе!"

Назрява идея да се пуснат в продажба абонаментни карти, с които феновете да могат да посещават мачовете на футболния, баскетболния и волейболния ЦСКА.

След като efbet стане генерален спонсор, волейболният ЦСКА ще разполага със солиден бюджет, който с всяка година ще се увеличава. Целта пред ЦСКА ще бъде да изгради силен отбор, който да се бори за титлата.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    5 2 Отговор
    Тоя как ги поглъща, че ония май ще се връщат в Ловеч, направи ФК ЦСКА, взе баскетболният ЦСКА, сега и волейболния, на ония от армията незнам какво ще им остане, че и публиката ще им вземе скоро.
  • 2 ХЕГЕМОН

    3 0 Отговор
    ЦСКА СЕ ВЪЗРАЖДА ЗА ДА БЪДЕ ХЕГЕМОН НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ !
  • 3 А бе

    5 0 Отговор
    я спрете тези реклами на efbet , palmbet , winbet , че станахте отвратителни и досадни. Искате хората да си дават парите само за хазарт. То каква е разликата с Черепа - няма. Същите сте - алчни , агресивни , цифромани. Плакахте и близахте подметките , докато разкарат Черепа и се докопахте до кокала , който Бойко ви подари .Не се знае дали плащате данъци или парите от данъците влизат в някои чекмеджета и джобове.