Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 12:30 837 2

Преговорите за сблъсък между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа вървят към провал

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • тайсън фюри

Еди Хърн, агент на Джошуа, не вярва, че двубой между двамата ще бъде потвърден, или поне не за планираната дата на 3 декември, но мениджърът е категоричен, че  е отворен за следващи разговори

Преговорите за сблъсък между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа вървят към провал - 1
Снимка: БГНЕС

Преговорите за очаквания с голямо нетърпение от боксовите фенове мач в тежка категория между британците Тайсън Фюри и Антъни Джошуа вървят към провал, съобщава "Sky Sports".

Еди Хърн, агент на Джошуа, не вярва, че двубой между двамата ще бъде потвърден, или поне не за планираната дата на 3 декември, но мениджърът е категоричен, че е отворен за следващи разговори.

„Що се отнася до нас, двубоят няма да се състои. Ще бъдем щастливи, ако преговорите продължат, но ни казаха, че сме пропуснали крайния срок, което е съвсем различна история. Пратихме обратно окончателния вариант за договор, те направиха своите забележки по него, но след това самият Фюри обяви, че мач няма да има“, коментира Хърн.

"Те ни поставиха задължителни условия и дата, която мислеха, че няма да приемем. Но ние се съгласихме. Бяхме готови за среща. Получихме краен срок до понеделник, а след това и до сряда, когато им върнахме договора с нашите забележки, но тогава ни казаха, че срещата се отменя. Оставаме отворени за разговори. Но няма да играем игрички с човек, който публично обижда Антъни, казва, че всичко е приключило, а след това го призовава да подпише договор. Да се бие с когото иска, а ние ще занимаваме с нашите си дела. След това ще видим какво ще стане“, каза още той.

Фюри в последния си двубой нокаутира Дилиан Уайт в шестия рунд на 24 април в Лондон и защити шампионския си пояс във версия Световен боксов съвет (WBC).

Джошуа пък загуби с 1:2 съдийски гласа срещу украинеца Александър Усик на 20 август в Джида (Саудитска Арабия) в двубой за коланите на Световната боксова асоциация (WBA Super), Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ламбо

    0 0 Отговор
    Страх го е черния .
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Ще има мач и Джошуа ще спечели!