Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 12:15 2 342 3

Шон О’Мали: Конър Макгрегър е най-великият за всички времена

  • шон о’мали-
  • мма-
  • конър макгрегър-
  • спорт

Класираният под номер 12 в категория петел ще се върне в октагона като част от картата на UFC 280, насрочена за 22 октомври

Шон О’Мали: Конър Макгрегър е най-великият за всички времена - 1
Снимка:

Любимецът на феновете в категория петел на UFC Шон О’Мали вярва, че Конър Макгрегър е най-великият за всички времена, пише mma.bg. Класираният под номер 12 в категория петел ще се върне в октагона като част от картата на UFC 280, насрочена за 22 октомври. О'Мали ще се изправи срещу най-опитния си опонент до момента, когато срещне номер 1 в класацията Петр Ян. Преди да се изправи срещу бившия шампион на UFC в категория петел, Шон О’Мали се появи в канала си в YouTube, за да говори за не кой да е, а за „Notorious“ Конър Макгрегър.

Обсъждайки скорошния спаринг на ирландеца, публикуван онлайн, О’Мали каза:

„Той винаги е изглеждал добре при защитата си. Той се справяше добре срещу Порие, докато не си счупи крака. Но в стойка се държеше много добре.“

Поглеждайки назад към легендарната MMA кариера на Макгрегър, Шон О'Мали вярва, че бившият световен шампион в две дивизии е помогнал за издигането на UFC на друго ниво, правейки го безспорният номер 1.

„Просто е лудост като върна лентата назад. Например когато за първи път влезе в UFC. Когато за първи път се би с Дъстин Порие. Току-що се сетих... Припомних си защо го харесвам толкова, припомних си защо е толкова велик. Просто личността му в началото беше толкова забавна. Той е най-великият. Може би не толкова велик, когато става въпрос за набор от умения - тогава трудно е да се каже кой е най-велик. Например кой е най-добрият - това е трудно да се определи.

Но тук става въпрос кой е най-велик, кой наистина взриви спорта“, каза О’Мали. „Кой го пренесе на следващото ниво? Кой е най-забавният? Кой плени най-много хора? Конър е най-велик в това. И никой друг не се доближава до него. Аз обаче искам да се доближа. Опитвам се. Мисля, че Пади се справя добре. Аз още имам години пред себе си да го направя също.“

И макар че О'Мали се превърна в една от най-големите звезди на UFC, той трябва да извърви дълъг път, за да постигне статута на най-велик, който той свързва с Макгрегър. Разбира се, „Sugar“ започна страхотно, записвайки професионална статистика от 15-1, като единствената загуба дойде от Марлон „Chito“ Вера в UFC 252, въпреки че тази загуба дойде в резултат на контузия на крака.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хе хе

    8 1 Отговор
    Е нали преди около година-две един от Кавказ го бореше като плюшено мече. Тогава ми пускаха клипове - руснака си го нагласяше как му кефне. А този тропаше по пода да го не убият. Та може ли при това положение да е най-добрия за всички времена? Явно не.

    Коментиран от #2

  • 2 Макарон

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хе хе":

    Това, че си най-великият, не значи, че никога не си побеждаван (то не значи, че се съгласявам с Шон).
    Много от феновете смятат Джорд Сейнт-Пиер за най-великият, а друг в листата топ 5 най-велики според маса от феновете е Андерсън Силва, и двамата имат загуби, като вторият има доста.
    МакГрегър наистина е най-велик в едно отношение и това е, че направи спорта много по-популярен в цял свят.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.