Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 13:25 1 182 2

Ивелин Попов стана най-възрастният играч с дебютен гол за Левски

  • ивелин попов-
  • левски-
  • футбол

Той се разписа още в третата минута на мача, а това попадение му отреди и място в историята на „сините“, благодарение и на годините му

Ивелин Попов стана най-възрастният играч с дебютен гол за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

В понеделник Левски си тръгна от Стара Загора с трите точки, след като победи Берое с минималното 1:0. Единственото попадение пък реализира ветеранът в атаката на „сините“- Ивелин Попов, за когото това беше първи гол в официален мач за столичани.

Името на Попето изгря за пръв път на таблото като голмайстор. Той се разписа още в третата минута на мача, а това попадение му отреди и място в историята на „сините“, благодарение и на годините му.

Той стана най-възрастният играч с дебютен гол за клуба. На 35 години са се разписвали и други големи имена – Даниел Боримиров и Петър Пихтарски, например. И двамата обаче са вкарвали за пръв път със синята фланелка, когато са били далеч по-млади.

В Стара Загора Попов записа и 101-и мач в елита на България.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой?

    2 0 Отговор
    Метър Пихтарски???
  • 2 единен

    1 2 Отговор
    Нередовен гол след волейболни изпълнения от футболистите на Левски -София.