Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 14:45 1 386 1

Самопровъзгласилият се за "основател" на Ботев Пд Азрудин Валентич започна да раздава заповеди в Коматево

  • азрудин валентич-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • желко копич-
  • антон зингаревич

В момента той е съветник по спортните въпроси на собственика Антон Зингаревич, но като такъв се опитва да влияе на всички структури, включително и на новия треньор Желко Копич

Самопровъзгласилият се за "основател" на Ботев Пд Азрудин Валентич започна да раздава заповеди в Коматево - 1
Снимка:

Азрудин Валентич, който се самопровъзгласи за "основател" на настоящия Ботев (Пловдив), се завърна в Коматево след няколкоседмично отсъствие.

Той пристигна специално за снощния концерт в Античния театър, който е част от поредицата събития за отбелязване на 110-ата годишнина на клуба.

Босненецът, който живее в Швеция, отново е започнал да се разпорежда на служителите на "жълто-черния" клуб. В момента той е съветник по спортните въпроси на собственика Антон Зингаревич, но като такъв се опитва да влияе на всички структури, включително и на новия треньор Желко Копич.

Хърватинът е пристигнал именно с препоръката на Валентич, който с лошата лятна подготовка предопредели лошия старт на "канарчетата", които през пролетта стигнаха до бронзовите медали.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За размисъл

    0 0 Отговор
    Тоя не е наясно с какво могат да го изненадат дивите пловдивски фенове на "Ботев".