Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 09:17 5 462 2

Десеткратен шампион спечели 10 000 лева от "Стани богат"

  • лудогорец-
  • владислав трифонов-
  • стани богат-
  • футбол-
  • кирил десподов

Звездата Кирил Десподов бе един от първите, поздравили Трифонов за успешното представяне

Десеткратен шампион спечели 10 000 лева от "Стани богат" - 1

Пресаташето на Лудогорец Владислав Трифонов се представи много успешно в "Стани богат" и успя да спечели 10 000 лева. Бившият спортен журналист впечатли водещия Михаил Билалов и зрителите с познанията в различни области, които го отведоха доста напред в популярната игра.

Трифонов, който е десеткратен шампион с Лудогорец, стигна до въпрос за 20 хиляди лева: "Наследницата на коя фамилия строи имение в продължение на 38 години с цел в него да живеят духове?". Главният човек в пресслужбата на клуба от Разград реши да се откаже, а верният отговор беше Уинчестър.

По-рано в играта Трифонов се довери на Мартин Иванов за жокер "Oбади се на приятел". Популярният с успешните си участия в много игри Марто, който стана шампион в БЛИЦ ГЕЙМ 2018, му даде верен отговор на въпрос за 5000 лева - "На кого се смята, че е кръстено гигантското дърво секвоя?" (Индиански вожд).

Футболистите на Лудогорец също с интерес проследиха играта на Владислав Трифонов. Участието му в "Стани богат" беше излъчено снощи, докато шампионите на България са във Финландия, където тази вечер имат мач от Лига Европа. От 19:45 часа "орлите" се изправят срещу местния ХИК Хелзинки.

Звездата Кирил Десподов бе един от първите, поздравили Трифонов за успешното представяне в "Стани богат". Националът публикува кадри в социалните мрежи.

Десеткратен шампион спечели 10 000 лева от "Стани богат"


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    9 0 Отговор
    Въпросите за 5 и за 10 хиляди му бяха много лесни.
  • 2 защо не го питаха

    3 0 Отговор
    Как ще завършат срещу финландците.