Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 11:17 2 224 1

Оливер Кан с любопитно разкритие за Роналдо

  • оливер кан-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • байерн мюнхен-
  • борусия дортмунд

По всяка вероятност и в Борусия Дортмунд са разсъждавали върху идеята да докарат Кристиано Роналдо в Бундеслигата и така да направят първенството по-атрактивно в глобален план

Оливер Кан с любопитно разкритие за Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан призна, че през лятото на „Алианц Арена“ ръководството на баварците е обсъдило варианта да привлече голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

Бившият вратар обаче добави, че в клуба бързо са отхвърлили тази възможност, макар и да не изтъкна мотивите за това. Кан добави, че по всяка вероятност и в Борусия Дортмунд са разсъждавали върху идеята да докарат Кристиано Роналдо в Бундеслигата и така да направят първенството по-атрактивно в глобален план.

„Обсъдихме накратко възможността Роналдо да дойде в Байерн. Предполагам, че в Дортмунд са направили същото. Виждаме и „голямата картина“ по отношение на Бундеслигата. Разбира се, суперзвезди като Роналдо са важен фактор за привличане на внимание към лигата. Той е един от най-великите за последното десетилетие. Бързо обаче отхвърлихме тази възможност“, заяви Кан пред „Билд“.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАР

    0 0 Отговор
    Освен това, Кан може да познае къде Роналдо ще бие дузпата.