Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 12:55 1 467 3

Псувни мотивирали цесекар да вкара на Левски (ВИДЕО)

  • цска-
  • левски-
  • футбол-
  • цска 2-
  • левски 2-
  • марк-емилио папазов

18-годишният юношески национал се зарадва бурно след отбелязването на гола, с което си навлече гнева на феновете на Левски, заели места по трибуните

Псувни мотивирали цесекар да вкара на Левски (ВИДЕО) - 1

Дублиращият отбор на ЦСКА спечели с 1:0 гостуването на Левски II в дербито от Югозападната трета лига. В герой за "червените" се превърна Марк-Емилио Папазов, който вкара единственото попадение в срещата на "Герена".

18-годишният юношески национал се зарадва бурно след отбелязването на гола, с което си навлече гнева на феновете на Левски, заели места по трибуните. Както е известно, Папазов е рожба именно на "синята" школа. През годините Марк-Емилио вкара над 100 гола за различните юношески формации на Левски, но сега играе за врага - ЦСКА.

Именно към него са били отправяни най-много псувни по време на дербито на "Герена", съобщава БЛИЦ.

Обидите на левскарите обаче още повече мотивирали Папазов за силното му представяне в дербито. Той и съотборниците му били принудени да ги изтърпят до тръгването си от стадиона на Левски.

След победата воденият от Стамен Белчев ЦСКА II е четвърти в класирането с 11 точки, а Левски е девети с едва 5 точки в актива.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито, Говеда

    4 5 Отговор
    Браво на момчето, как хубаво изигра и вратаря!
  • 2 кУмУнист

    3 2 Отговор
    Детето вкарало един гол и спортните мисирки го направиха легенда, айде и детето и журналистите да се кротките, че ще вземе да си повярва.
  • 3 Варна

    1 0 Отговор
    Много случаи са известни левскари да стават и обичат ЦСКА,а армеец да стане от леФски-никога! Това са фактите! Браво на момчето и само ЦСКА!