11 Октомври, 2022 12:29 1 208 0

Тервел Пулев посочи най-ценната си титла и тя не е спортна!

  • тервел пулев-
  • бокс-
  • спорт-
  • семейство-
  • титли

Времето с децата и със семейството е нещо, без което вече не бих могъл да си представя живота

Тервел Пулев посочи най-ценната си титла и тя не е спортна! - 1
Снимка: БГНЕС

Боксьорът Тервел Пулев има бронз от Олимпийските игри в Лондон 2012, а като професионалист завоюва интерконтиненталния пояс на WBA в полутежка категория. Не това обаче са най-ценнните му титли в живота. За него има по-важни неща от спортните успехи и това е семейството. Тервел публикува в социалните медии снимка, на която е прегърнал тримата си синове и разказа как прекарва вечерите си с тях.

"Времето с децата и със семейството е нещо, без което вече не бих могъл да си представя живота. Свикнал съм и си ги търся. Уж обикновени ситуации или дребни неща, но някой ще каже просто битовизми. А за мен е най-ценното време. Но не ни липсват и писъци и сръдни, ако по-големият е победил на нещо по-малкия", пише Пулев под снимката.

Той разказва и какви са характерите на неговите деца, като най-малкият постоянно го търси, за да играят заедно. А най-големият му син вече е тийнейджър и е в етапа на дистанция от родителите си.

"Страшно много ме радва, че малкият Самуил ме търси и винаги иска да ме "усети". Често с него се захласваме в нашия свят, по дадена новоизмислена игра и се смеем заедно. За разлика от Калоян, който вече е тинейджър и е в етапа, когато си на дистанция от мама и тате "защото са скучни и не са фън". Ако трябва да обобщя какво чувствам е, че да си баща е най-ценната титла за мен и не бих я разменил за никоя друга! Чувствам се благословен от Господ!", добавя Тервел Пулев.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА