Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 00:08 1 164 0

Динамо и Залцбург пропуснаха идеална възможност, да си подпечатат евроучастията напролет

  • динамо загреб-
  • ред бул залцбург-
  • шампионска лига

Двата тима не се победиха и оставиха всичко за решаване в мачовете срещу Челси и Милан

Динамо и Залцбург пропуснаха идеална възможност, да си подпечатат евроучастията напролет - 1
Снимка: БГНЕС

Динамо Загреб и Ред Бул Залцбург завършиха 1:1 в мача си реванш в Шампионската лига, като така не се възползваха от идеалната възможност да си гарантират европейски футбол и през пролетта, тъй като в другата среща Милан отстъпи на Челси с 0:2.

Николас Зайвалд и Роберт Любичич вкараха двете попадения в срещата още през първата част, а през останалото време съотборниците им пропиляха куп положения, за да може накрая да победят точките.

„Биковете“ все пак са в по-добрата позиция, защото все още не са победени, макар и да имат три равенства до момента в групата, а хърватите да не съумяват да наградят над онази шокираща победа над Челси с 1:0 в първия кръг.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА