Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 00:20 1 320 0

Мбапе записа нов рекорд, но и се контузи при повторното равенство с Бенфика

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • бенфика-
  • шампионска лига

Френският нападател влезе в срещата в часовете след информацията, че настоява да напусне

Мбапе записа нов рекорд, но и се контузи при повторното равенство с Бенфика - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе обиколи световните спортни медии днес по ред причини, като една от тях е фактът, че се превърна в най-резултатния голмайстор в Шампионската лига за ПСЖ (31), след като се разписа от дузпа за равенството 1:1 срещу Бенфика.

Най-скъпоплатеният футболист пък по-рано бе въвлечен в пореден скандал, защото се появиха редица слухове, че не е щастлив в Париж и ще се бори на всяка цена през януари, за да си издейства трансфер зад граница.

Междувременно в самата среща и Жоао Марио вкара гол от дузпа през второто полувреме, за да видим второ поредно равенство между двата тима в рамките на седмица.

Това означава, че Ювентус и Макаби Хайфа са на една крачка от това да отпаднат от Шампионската лига, защото пасивът им спрямо лидерите е цели 5 точки при два оставащи кръга до края.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА