Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 09:53 1 154 0

Алегри: Оставка ли? Президентът е прав - трябва да се срамуваме, но няма да си тръгна!

  • масимилиано алегри-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • макаби хайфа

Всичко, което можем да направим след такъв мач, е да замълчим

 Алегри: Оставка ли? Президентът е прав - трябва да се срамуваме, но няма да си тръгна! - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус до голяма степен се прости с шансовете си да продължи напред в Шампионската лига, след като загуби с 0:2 от Макаби (Хайфа). "Бианконерите" имат само 3 точки от четирите си мача до момента в група "Н". Първите два отбора ПСЖ и Бенфика са с по 8 точки. Въпреки поредния провал през сезона, треньорът Масимилиано Алегри получи подкрепа от президента на клуба Андреа Аниели, който обяви, че не планира треньорска смяна.

"Президентът е прав - трябва да се срамуваме. Това е един от най-лошите ни дни в последно време. Оставка ли!? Дори не съм си помислял да си тръгна. Колкото по-трудно е предизвикателството, толкова повече искаш да се справиш с него. Трябва да покажем мъжество и страст, за да се измъкнем от тежката ситуация", коментира Алегри след загубата в Израел.

"Всичко, което можем да направим след такъв мач, е да замълчим. Длъжници сме на клуба и феновете", добави треньорът на Ювентус.

В събота на "бианконерите" предстои нов тежък мач - градското дерби с Торино от Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА