Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 09:00 1 896 2

Килиан Мбапе в средата на раздор в съблекалнята на ПСЖ

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • футбол

Мбапе подписа нов договор с тима за три години през лятото със заплата, която го превърна в най-скъпоплатния футболист в света, но крайъгълен камък в преговорите най-вече бе влиянието му в развитието на спортния проект

Килиан Мбапе в средата на раздор в съблекалнята на ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, е в челните страници на повечето спортни медии в последните дни заради информациите, че е поискал да напусне тима през януари. Тези слухове обаче явно не се харесват в отбора, тъй като вестник „L'Équipe“ пише, че нападателят е в средата на раздор в съблекалнята на ПСЖ и започва бързо да губи подкрепата на своите съотборници.

Мбапе подписа нов договор с тма за три години през лятото със заплата, която го превърна в най-скъпоплатния футболист в света, но крайъгълен камък в преговорите най-вече бе влиянието му в развитието на спортния проект. Именно тези му позиции и неизпълнението на част от ангажиментите на ръководството са предизвикали неговото недоволство и разрива в отношенията му, както с шефовете, така и със съотборниците му.

Ръководството на парижани е останало крайно недоволно от непрестанното недоволство на играча, което в влошило обстановиката в съблекалнята на тима, а също така и от отношението на френската звезда, което продължава да се променя с всяка седмица, като той става все по-изолирано от отбора.

Съставът на ПСЖ е сериозно разделен, като Неймар, който Мбапе искаше от ръководството да бъде продаден през лятото, както и южноамериканските му съотборници, а също така и цялата група от испаноговорящи са силно ядосани на френския национал заради опитите му да се разпорежда.

Изданията допълват, че за момента Мбапе има подкрепата единствено на Ашраф Хакими, Преснел Кимпембе, Норди Мукиеле и Юго Екитике.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Още

    1 0 Отговор
    Един който си е повярвал че е СПЕЦИАЛЕН