Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 11:47 1 026 2

Жоан Лапорта вдигнал мерника на Бускетс и Пике

  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • барселона-
  • жерар пике-
  • серхио бускетс

След мача президентът на Барселона изпадна в моментен гняв, а Матеу Алемани и Жорди Кройф трябваше да го успокояват

Жоан Лапорта вдигнал мерника на Бускетс и Пике - 1
Снимка:


Президентът на Барселона Жоан Лапорта изпаднал в неистов бяс на мача срещу Интер 3:3 на „Камп Ноу“, който значително намали шансовете на каталунците да играят на 1/8 финалите в Шампионска лига, това разкри предаването „El Chiringuito“.

Според Хосе Алварес Ая Лапорта е бил готов „да размазва наред“, като на мушката му били определени играчи, най-вече сгафилия за 2 от головете на „нерадзурите“ Пике, както и Бускетс, двама от капитаните, пише Телеграф.

"След мача Жоан Лапорта изпадна в моментен гняв. Матеу Алемани и Жорди Кройф трябваше да го успокояват“, обясни спортният журналист.

Сега Лапорта подготвял сериозни промени в отбора още от януари, като целта е двама от играчите с най-големи заплати – Пике и Бускетс, да си тръгнат, за да освободят пари за нови подкрепления.

На първо време президентът смятал да договори с Валенсия спирането на наема на халфа Нико, който да заеме мястото на издишащия Бускетс.

Пике и Бускетс не склониха на увещанията на шефовете да си намалят заплатите, затова двамата са заложени на дузпата.

Сега в клуба е настанало затишие през буря най-вече заради задаващото се Ел Класико с шампиона Реал Мадрид. При провал срещу "кралския клуб" в Барселона промените може да започнат още идната седмица.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво е

    1 0 Отговор
    затишие през бура
  • 2 Пепи

    1 0 Отговор
    А адвокатите на Пике и Бускетс знаят ли . Туй не ти е махленски футбол .