Last news in Fakti

14 Октомври, 2022 10:37 1 070 0

Оперираха пострадалия полицай на дербито Черно море – Спартак (Вн)

  • черно море 2-
  • спартак варна 2-
  • футбол-
  • полиция-
  • пострадал-
  • варненско дерби

Според информациите той не е ударен или блъснат от запалянко, а е пострадал сам при рязко движение в опит да попречи на феновете на Спартак да напуснат „клетката“

Оперираха пострадалия полицай на дербито Черно море – Спартак (Вн) - 1
Снимка: ПФК Черно море

Пострадалият полицай в битката за Варна между дублиращите отбори на Черно море и Спартак в Трета лига претърпя успешна операция. Интервенцията е била неизбежна, тъй като въпросният служител на реда е бил със скъсан мускул след безредиците с феновете, заради които срещата закъсня със 75 минути, съобщава Gong.bg.

Според информациите той не е ударен или блъснат от запалянко, а е пострадал сам при рязко движение в опит да попречи на феновете на Спартак да напуснат „клетката“.

Заради тези ексцесии полицията в морската столица планира безпрецеденти мерки за сигурнот за дербито в елита между Спартак и Черно море на 22 октомври от 15,15 часа на стадион „Спартак“. Това ще е първият мач между двата тима след пауза от 13 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА