Last news in Fakti

16 Октомври, 2022 08:45 2 582 1

Луиш Фиго: Ако не беше Реал, може би никога нямаше да си тръгна от Барса

  • луиш фиго-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • барселона

Мислех, че имам приятели в Барса, но явно съм грешал

 Луиш Фиго: Ако не беше Реал, може би никога нямаше да си тръгна от Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата португалска звезда Луиш Фиго се върна към скандалния си трансфер от Барселона в Реал Мадрид през 2000 година за рекордните за времето си 60 млн. евро. Носителят на “Златната топка” се превърна от любимец във враг за феновете на каталунците, но не съжалява за решението си.

“В Барселона имах всичко. Ако не беше Реал, може би никога нямаше да си тръгна. Беше голямо предизвикателство. Взех решението, защото усещах, че ме ценят и ще бъда много важна фигура в състава. Можеше да се окаже грешка, но не стана така. Такъв съм. Успях да се справя с огромното напрежение, това поддържаше тонуса ми. Винаги се стремях да побеждавам във всеки отделен мач”, сподели Фиго в интервю за “Гардиън”.

“Мислех, че имам приятели в Барса, но явно съм грешал. След като преминах в Реал, те вече не искаха да се появяват с мен заради връзката си с клуба. Беше сложно и не го разбирах”, каза още португалецът.

Фиго остана на “Сантиаго Бернабеу” 5 години, след което продължи кариерата си в Интер.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всеки велик футболист

    8 1 Отговор
    иска в най-великия клуб РМ