Last news in Fakti

16 Октомври, 2022 14:23 955 1

Тен Хаг поздрави Давид де Хеа: 500 мача за отбор като Ман Юнайтед говори достатъчно за теб

  • атлетико мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • давид де хеа

Талантът, личността - това постижение е голямо и наистина го оценявам, и искам да го поздравя

Тен Хаг поздрави Давид де Хеа: 500 мача за отбор като Ман Юнайтед говори достатъчно за теб - 1
Снимка: БГНЕС

Давид де Хеа бе премина от Атлетико Мадрид в Манчестър Юнайтед още по времето на сър Алекс Фъргюсън за заместник на Едвин ван дер Сар. Той е основна част от състава и на настоящия мениджър Ерик тен Хаг.

"Фантастичен е. Ако играеш 500 мача за отбор като Манчестър Юнайтед това говори достатъчно за теб. Талантът, личността - това постижение е голямо и наистина го оценявам, и искам да го поздравя. Той има един от най-високите стандарти. Той бута напред всеки един постоянно, а в същото време дава от себе си 100 процента. Опитен играч е и е един от нашите лидери", сподели Тен Хаг.

В момента Давид де Хеа е играчът с най-голям стаж в отбора, но неговото бъдеще е несигурно, след като договорът му изтича в края на сезона. Юнайтед имат опция за удължаване с 12 месеца. 31-годишният страж заяви, че е готов да преговаря за нов договор с "червените дяволи".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клатикурти

    0 1 Отговор
    500 мача и нищо запомнящо се. А имаше истински вратари в тоя отбор. В близкото минало това бяха Шмайхел, Бартез, Ван дер Сар, да не изброявам тия преди тях защото мога да пропусна някой, но миналия век има един мнооого велик вратар на име Алекс Степни, който още е жив и е пазил по времето на най великия и трагично загинал отбор на червените дяволи. Наричали са ги бебетата на Бъзби. Степни е гостувал в България и съм го засичал в Банско преди десетина години.