Last news in Fakti

16 Октомври, 2022 11:59 3 542 0

Гуардиола с предупреждение към звездата Холанд

  • ерлинг холанд-
  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • футбол

Знаехме качествата му, но поведението му в лошите моменти и как реагира ни впечатлиха

Гуардиола с предупреждение към звездата Холанд - 1
Снимка:

Норвежкият нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд не спира да бележи от началото на сезона. Той вече е топ голмайстор и във Висшата лига (15 гола), и в Шампионската лига (5 гола). Все пак, Пеп Гуардиола отправи предупреждение към своя топ стрелец.

"Много лоши моменти идват със сигурност - и в тях той трябва да си каже, че всичко е окей и да продължи напред към следващия мач. Бяхме изнендани от манталитета му. Знаехме качествата му, но поведението му в лошите моменти и как реагира ни впечатлиха.

Той може би ще има 20 минути, в които няма да бъде въвлечен в играта, но никога няма да е извън мача. Това е, защото винаги вярваш, че си в действието. Когато имаш качествата и вярата, винаги е по-лесно", сподели испанският специалист.

Холанд вече има три хеттрика през този сезон, като един от тях бе срещу градския съперник Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА