Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 07:39 1 354 11

Станимир Стоилов: Много нежни сме в противниковото наказателно

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • септември софия

Пристигаме при вратата и виждаме неуверени завършващи удари

 Станимир Стоилов: Много нежни сме в противниковото наказателно - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, коментира равенството на „сините“ срещу новака Септември. Специалистът от Хасково сподели, че е доволен от представянето на играчите си и единственото, което не му харесва е резултатът. Стоилов анализира малко по-детайлно и представянето на атакуващите си футболисти, като определи играта им в противниковото наказателно поле като „нежна“.

„От играта съм доволен. Доволен съм и от желанието и амбицията на футболистите. Резултатът под никаква форма не ни задоволява. Проблемите в завършващата фаза си ги знаем. Имахме шансове, но не успяхме. Трябва да сме по-уверени в атакуващата линия и последния удар. Резултатът ни избяга“, започна спецът.

„Имахме седем атакуващи опции. Не се получи. Пристигаме при вратата и виждаме неуверени завършващи удари. Това става с работа, самочувствие или класа. Имахме шансове и при далечни удари и при статични положения“.

„Нормално е бившите играчи и юноши да са настървени. Това е добре за нас. Трябва да играят така, а ние да се учим да играем под напрежение. Пропуските се отразяват на самочувствието. Щом пропуснеш толкова моменти, е възможно. Имаме нужда от агресия на офанзивните играчи в наказателното на противника. Много нежни сме в противниковото наказателно“, завърши Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шано

    12 1 Отговор
    Цунами с нежни имена
  • 2 +-+-

    11 5 Отговор
    Нежни - след мача със Славия - двама пребити бели, вчера - утрепаха и човек на септември . Говеда, сър!
  • 3 Ха-ха

    10 3 Отговор
    Не сте нежни, по-скоро сте смешни.
  • 4 Деейба

    6 0 Отговор
    Има нужда от удари във вратата. Не са се научили
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гост

    8 3 Отговор
    Колко "нежни" сте бе, мъри? Успяхте "само" един играч на противника ли да изпратите на носилка в болница този мач? Тоя настрашеления, ако е треньор, то аз съм балетист! Отборът му изнася топката, като в селските групи /но дори и там не всички отбори изнасят така топката/ - ритник от вратаря към центъра и след това месомелачка за втора топка, където разчита, че съдиите нюма нищо да отсъждат, дори да изпратят противник в болницата! Да везамат футбалерите му да гледат записи от вчерашните дербите в Премиера и Премиършип да видят как се изнася топката! Но така е, когато това ти е треньор, най-добрите играчи по на 35 г. /Попов и Миланов/, собствените юноши - връзкари от деца, а чужденците от селските лиги и плажовете! При това положение и 40 годишното приятелство не помага!
  • 7 Диамантената ръка

    6 1 Отговор
    За без пари толкоз. Да ги купува оня сърбин и да вземе трима-четирима футболисти от нивото на Лудогорец и ще стане работата.
  • 8 Вярно е

    5 3 Отговор
    че сте нежни.
    Кажи само кога ще те събличат.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 и това

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Вярно е":

    ще дойде...
  • 11 списание "Дъга"

    0 0 Отговор
    Ами като сте нежни, направете си екип с цветовете на дъгата.