Last news in Fakti

18 Октомври, 2022 09:56 780 0

Саша Илич забива сънародник на пейката и срещу Ботев Пд

  • лазар туфегджич-
  • цска-
  • саша илич-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Бившият играч на Спартак Суботица записа доста неубедителни двубои и това е причината вече три поредни мача да не започва от първата минута

Саша Илич забива сънародник на пейката и срещу Ботев Пд - 1
Снимка:

Сръбският офанзивен халф Лазар Туфегджич ще остане на резервната скамейка за пореден двубой. Бившият играч на Спартак Суботица записа доста неубедителни двубои и това е причината вече три поредни мача да не започва от първата минута. Точно това ще се случи и при гостуването на ЦСКА на Ботев Пловдив на Коматево в сряда.

25-годишният полузащитник пристигна на „Българска армия“ срещу 300 000 евро от Спартак, като през миналия сезон бе забил 8 гола в 30 мача за тима от Суботица.

За момента Туфа, както е наричан сърбина от съотборниците си, е отбелязал само един гол – срещу Македония Гьорче Петров в Лигата на конференциите. Техничарят все още не е вкарвал в efbet Лига


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА