Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 10:10 1 016 1

Уайлдър иска битка с Джошуа на "Уембли"

  • антъни джошуа-
  • дионтей уайлдър-
  • бокс-
  • спорт

Американецът се завърна на ринга миналия уикенд по страхотен начин, нокаутирайки Робърт Хелениус за три минути в Ню Йорк

Уайлдър иска битка с Джошуа на "Уембли" - 1

Дионтей Уайлдър е готов да преговаря за мегасблъсък на "Уембли" срещу Антъни Джошуа. Американецът се завърна на ринга миналия уикенд по страхотен начин, нокаутирайки Робърт Хелениус за три минути в Ню Йорк.

Преди двубоя мениджърът на Уайлдър Шели Финкел е получил покана от промоутъра на Джошуа Еди Хърн да разговарят по телефона. Финкел обаче е поискал да изчака, докато "Бронзовия бомбардировач" приключи с битката си. След нокаута на Уайлдър още в първия кръг, боксьорът и мениджъра му са готови да разговарят с Хърн за евентуален мегасблъсък през следващата година.

"Всичко зависи от предстоящата седмица. Дали ще е бой с Олександър Усик, или Еди Хърн ще ни потърси пак, ще видим", заяви Финкел след битката в Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    0 0 Отговор
    А кога с Усик?🙂💥⚡🔥💪