20 Октомври, 2022 09:53 1 257 2

Роналдо се прибрал в съблекалнята преди края на мача

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Това не е първата проява на недоволство на Роналдо, след като той открито е показвал негативни емоции от решенията на Ерик тен Хаг

Роналдо се прибрал в съблекалнята преди края на мача - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед победи Тотнъм с 2:0 след голове на Фред и Бруно Фернандеш. "Червените дяволи" показаха различна игра, изключително атакуващ футбол и голяма агресия, на която Тотнъм така и не успя да отговори.

Кристиано Роналдо бе резерва в срещата, но така и не се появи, а в 89-та минута нападателят взе решение просто да стане и да се прибере в съблекалнята, независимо, че имаше още 7-8 минути до края на мача. Това не е първата проява на недоволство на Роналдо, след като той открито е показвал негативни емоции от решенията на Ерик тен Хаг.

Предстои да видим дали ще има последствия за португалската звезда след това напускане на мача, преди да е завършил.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последствията

    3 3 Отговор
    Роналдо накрая ще вземе мястото на треньора!
  • 2 Ман

    0 0 Отговор
    Голям футболист!Трябва вече да даде път на младите.