Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 09:35 1 376 1

Играч на Левски впечатлил скаути

  • пламен андреев-
  • футбол-
  • левски-
  • скаути

Пламен Андреев е смятан за един от най-интересните млади вратари в Европа

Играч на Левски впечатлил скаути - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Левски Пламен Андреев отново попадна в полезрението на скаутите в Европа. Един от най-големите сайтове за млади таланти footballtalentscout отреди материал за 17-годишния страж на "сините".

"Пламен Андреев е смятан за един от най-интересните млади вратари в Европа. Той се присъединява към школата на Левски през 2018 година от софийския Ботев 57. Направи своя дебют само на 16 години на 23 май 2021 година в мач от първенството на България срещу Черно море. През този сезон Андреев се пребори за титулярното място в тима и дори стана капитан, което е изключително впечатляващо за младата му възраст. Трябва да се следи развитието му, което е обещаващо", написа за стража на Левски известният скаут Яцек Кулиг.

В сайта оценяват качествата на Андреев. Там пишат, че е с много добър рефлекс, хващане на топката, спиране на удари от близка и далечна дистанция, харизма и физическа сила. В същото време добавят, че той трябва да работи над някои технически грешки при блокиране и улавяне на топката, както и да подобри увереността си, играта с крака, подаванията и работата под напрежение.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хари Харизмян

    0 0 Отговор
    Не знаех, че харизмата спада към футболните качества. Колко много е напреднала играта, а...