Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 10:45 2 635 3

Херо с ултиматум към Спартак Варна

  • спартак варна-
  • димитър димитров - херо-
  • футбол

Ето при какви условия специалистът ще поеме варненци

Херо с ултиматум към Спартак Варна - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Димитров - Херо, е поставил ултиматум на Спартак Варна, за да поеме отбора след Нова година, съобщава Gong.bg. Опитният специалист, който е чакан на "Коритото" от феновете на "соколите", е заявил пред ръководството, че ако тимът успее да спечели общо 10 точки до края на 2022 година, ще се наеме да води отбора през пролетта.

В момента варненци имат 6 пункта, а до края на годината предстоят две гостувания - на Славия и Пирин Благоевград и домакинство на Левски, в които трябва да вземат победа и равенство.

Въпреки ултиматума в Спартак са убедени, че Херо ще дойде във Варна и при неизпълнение на зададената цел, тъй като в клуба има проект, който си заслужава.

Ако Димитър Димитров се озове при "соколите", ще иска поне шест нови футболисти и след една добра зимна подготовка, спартаклии да могат да започнат мачовете от пролетта със съвсем нов отбор. За целта ще бъдат освободени половин отбор играчи, сред които са Сами Ел Анаби, Леандро Мартис, Ибрям Ибрям и Георги Бабалиев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    4 1 Отговор
    и какво ще прави великия херо с 10 точки?
  • 2 Ако поеме

    3 0 Отговор
    Спартак Варна,ще го напълни с чужденци! Изчерпан треньор с претенции и говорят ,че е скрит комисионер.
  • 3 Още един

    1 0 Отговор
    некадърен келепирджия,с претенции и огромно его.