Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 11:20 1 438 1

Днес се решава съдбата на Роналдо в Ман Юнайтед

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг

Според медиите на Острова след срещата нидерландецът ще вземе решение дали да върне португалеца в първия отбор

Днес се решава съдбата на Роналдо в Ман Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС


Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще проведе днес разговор с Кристиано Роналдо на клубната база в Карингтън. Според медиите на Острова след срещата нидерландецът ще вземе решение дали да върне португалеца в първия отбор.

Петкратният носител на „Златната топка“ бе отстранен от основната група и глобен с две седмични заплати, след като напусна терена малко преди края на мача с Тотнъм, в който остана резерва. В днешния разговор Тен Хаг иска да види, че Роналдо е истински разкаян от постъпката, за да му позволи да се завърне към отборните тренировки.

Въпреки че мениджърът заяви пред медиите, че Роналдо ще остане до края на сезона и той ще продължи да разчита на него, нидерландецът вече е обявил пред клубните шефове, че е съгласен португалецът да напусне още през януари, ако изобщо се появи клуб, който да прояви интерес към него.

Според „Дейли Мейл“ има голям шанс Челси да се окаже следващата спирка за CR7. Новият собственик на лондончани Тод Боели все още не се е отказал от тази идея. Освен това американецът е в близки отношения с Жорже Мендеш, който е агент на Роналдо. Това също може да улесни процеса.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Челси

    2 0 Отговор
    Той и там ще търка пейката. Маунт, Хаверц, Пулишич, Стърлинг и Обамеянг не са изобщо по-слаби спрямо моментната форма на Кристиано и пълната му апатия да участва в дефанзивен план.