24 Октомври, 2022 14:30 1 002 1

Антъни Джошуа все още търси съперник, вариант е Кошмара

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • крис ареола-
  • кошмара

Следващият ми съперник ще е Джошуа, но може и някой друг

Антъни Джошуа все още търси съперник, вариант е Кошмара - 1
Снимка: БГНЕС

След като битката с Тайсън Фюри пропадна Антъни Джошуа все още търси съперник. Бившият шампион в тежка категория е пред сблъсък с Крис Ареола. Боксьорът с прякор Кошмара сам разкри, че има възможност да се изправи срещу Ей Джей. Това ще стане в началото на следващата година.

„Следващият ми съперник ще е Джошуа, но може и някой друг“, обяви Ареола. „Който и да бъде, едно е сигурно, ще има кошмарен ден. Ще ви кажа истината. Аз обичам да се бия. Обичам това, което правя“, обяви Ареола.

Роденият в САЩ боксьор от мексикански произход призна, че преговаря с отбора на Джошуа. Последният бой на Ареола бе срещу Анди Руис, който през 2019 г. победи Ей Джей и му взе титлите.

„Има преговори с Джошуа. Трябва да уточним някои неща и да видим дали ще се случи. Ако не стане, няма значение. Аз така или иначе ще изляза на ринга отново“, обяви Ареола.

Джошуа е в серия от 3 загуби от последните си 5 мача. Освен поражението от Руис, британецът загуби два пъти от Олександър Усик.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    1 0 Отговор
    Има един български автомонтьор....