Last news in Fakti

26 Октомври, 2022 09:35 866 0

Тайсън Фюри смени боксовите ръкавици с микрофон за дебютния си сингъл

  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт-
  • песен

Винаги съм обичал 'Sweet Caroline' и се радвам, че ще издам моя версия на песента

Тайсън Фюри смени боксовите ръкавици с микрофон за дебютния си сингъл - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион в тежка категория по версията на WBC - Тайсън Фюри смени боксовите ръкавици с микрофон за дебютния си сингъл. 34-годишният британец записа римейк на "Sweet Caroline" на Нийл Даймънд.

Фюри, който е пял пред публика преди боксови мачове и дори има дует с Роби Уилямс, ще издаде сингъла на 11 ноември и приходите ще бъдат дарени в полза на благотворителната кампания на "Толк Клъб" за опазване на психическото здраве сред мъжете.

"Винаги съм обичал 'Sweet Caroline' и се радвам, че ще издам моя версия на песента. За мен това е отлична възможност да дам обратно малко от това, което съм получил от тази програма. Надявам се да помогна, защото каузата е близка до сърцето ми. Ако пък това помогне и на Англия на световното първенство, още по-добре", заяви той.

Фюри шокира боксовия свят през 2015, когато победи Владимир Кличко за титлите на IBF, WBA и WBO. По-късно обаче той се сблъска с психически проблеми, които изкараха кариерата му от релси. Британецът пребори трудностите и е едно от лицата на кампанията.

"Боксът ми дава платформа да разпространявам важността на борбата за съхраняване на психическото здраве. Всички знаят за моите възходи и падения, така че съм готов да говоря по въпроса толкова, колкото е нужно", добави Фюри.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА