Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 06:30 2 091 0

Светослав Дяков: Получиха се някои сътресения, вече не съм част от клуба

  • светослав дяков-
  • футбол-
  • пирин благоевград-
  • септември

Аз съм виновен за загубата, не съм подредил добре отбора

Светослав Дяков: Получиха се някои сътресения, вече не съм част от клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Пирин Благоевград – Светослав Дяков, който водеше отбора в днешната загуба с 1:4 от Септември София, обяви, че от утре вече няма да е част от клуба.

„В много трудна ситуация сме. Неприятна загуба, слаб мач, много брак и непредизвикани грешки. Аз съм виновен за загубата, не съм подредил добре отбора. Аз поемам негативите за загубата. Всеки гол повлия, особено втория. Каквото можеше да се обърка – се обърка. Може би много напрежение се насъбра на момчетата“.

„Минорно е, съвсем нормално. Истината е, че взех решение преди няколко дни и вече съм го разписал. От утре не съм част от този отбор. Пожелавам успех на Пирин. Различават ни се вижданията. Взех решение за себе си да напусна, тъй като смятам, че не всичко е както трябва. Да, като футболист всичко беше наред, но като ръководител... Имам морал, имам отговорност и мисля, че ръководството трябва да взима решенията. Получиха се някои сътресения в клуба. Взех това решене преди няколко дни. Останах за мача със Септември, защото беше много важен за нас. Надявах се да го спечелим“.

„Аз отговарям само за себе си. Никой друг не знам какво му е мнението. От утре вече не съм част от клуба“.

„Не искам да коментирам и да излизат неща. Това е истината. Случиха се неща, с които не съм съгласен. Не се чувствам предаден от никого. Работил съм с честност, коректност и отговорност. Пирин е моят роден клуб, няма как да съжалявам. Това беше безценен опит за мен. Собственикът трябва да вземе решение кой да бъде мой заместник“, заяви Дяков.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА