Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 07:30 1 317 1

Роналдо вече иска да се завърне в Италия

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • серия а

Португалският национал изпадна в немилост в отбора на Манчестър Юнайтед и бе унижен да тренира с втория отбор на „червените дяволи”

Роналдо вече иска да се завърне в Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо иска да се завърне в Италия, информират редица независими източници в Англия. Португалският национал изпадна в немилост в отбора на Манчестър Юнайтед и бе унижен да тренира с втория отбор на „червените дяволи”.

До подобна развръзка се стигна, след като Роналдо отказа да се появи на терена като резерва в дербито с Тотнъм и напусна преждевременно терена и стадиона, още преди мачът на „Олд Трафорд” да бе приключил.

Според последните информации на Острова, Роналдо е готов да се завърна в Серия А, а интерес към услугите му има от Наполи.

Антуражът на Роналдо вече е информирал заинтересованите страни, че може да се стигне до сделка още през януари. Твърди се, че ръководството на Манчестър Юнайтед е готово да пусне португалеца без каквито и да е финансови претенции, за да може да се отърве от него. Мнозина твърдят, че Роналдо „трови” атмосферата в отбора и не спомага за сплотяването на колектива на „Олд Трафорд”.

Нападателят познава отлично обстановката в Серия А след престоя си в Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иво

    7 2 Отговор
    А кой иска рони в Италия?