Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 08:00 1 372 0

Унай Емери сам скъсал договора си с Виляреал, за да поеме Астън Вила

  • унай емери-
  • астън вила-
  • виляреал-
  • футбол-
  • висша лига

Това означава, че баският наставник ще напусне клуба

Унай Емери сам скъсал договора си с Виляреал, за да поеме Астън Вила - 1
Снимка: БГНЕС


Ръководството на Виляреал излезе с любопитно съобщение след новината, че Унай Емери поема английския Астън Вила. В понеделник вечер бирмингамци информираха, че именно наставникът на „жълтата подводница” ще замени Стивън Джерард на кормилото на английския тим.

От Виляреал информираха феновете и спортната общественост, че решението за прекратяването на взаимоотношенията между клуба и Емери е едностранно и е взето именно от специалиста.

„Старши треньорът Унай Емери информира ръководството на Виляреал за своето едностранно решение да прекрати договора си с клуба. Това означава, че баският наставник ще напусне клуба, към който се присъедини през сезон 2020/2021 и ще даде прощална пресконференция в утрешния ден в тренировъчната база, на която участие ще вземе и ръководството на клуба”, информираха от Виляреал.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА