Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 10:27 1 002 0

Меси обмисля предложение за нов договор

  • пжс-
  • футбол-
  • лионел меси-
  • договор

Според информация на “Льо Паризиен” ръководството на френския гранд вече е отправило конкретна оферта към звездата

Меси обмисля предложение за нов договор  - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси мисли над предложение от Пари Сен Жермен за нов договор. Според информация на “Льо Паризиен” ръководството на френския гранд вече е отправило конкретна оферта към звездата.

Идеята е Меси да преподпише до 2024 година, с опция за удължаването на контракта с още 12 месеца. В момента се обсъждат финансовите параметри по сделката. В клуба са оптимистично настроени за изхода на преговорите, защото Меси се чувства все по-комфортно в Париж, а и представянето му през настоящия сезон е на много високо ниво.

Аржентинецът премина в ПСЖ през 2021 година, след като напусна Барселона със статут на свободен агент. Неговият договор с френския гранд е до лятото на 2023 година.

От старта на сезона Меси има 11 мача с 6 гола и 9 асистенции в Лига 1. Освен това, той се разписа два пъти в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА