28 Октомври, 2022 10:27 2 003 1

Сапуненият сериал в семейството на Икарди и Уанда Нара продължава с нов обрат

  • мауро икарди-
  • уанда нара-
  • футбол

Нападателят е уволнил Уанда като свой футболен агент

Сапуненият сериал в семейството на Икарди и Уанда Нара продължава с нов обрат - 1
Снимка:

Сапуненият сериал в семейството на Мауро Икарди и Уанда Нара продължава с нов обрат, за да бъде разпален интересът към двамата аржентинци.

Сега се оказва, че нападателят е уволнил Уанда като свой футболен агент. Според „Сън“, цитиран от telgraph.bg, Икарди е бил шута на модела и инфлуенсър след като тя си поискала хонорар от 1 млн. евро за уреждането му под наем в Галатасарай. Той преценява, че претенциите са неоснователни от правна гледна точка, докато Уанда си искала парите „възможно най-скоро“.

Играчът категорично е отрязал мераците на блондинката, ако може изобщо да се вярва на съобщенията, които бълва семейството, за да поддържа интереса към себе си.

Сайтът Hurriyet.com.tr посочва, че двамата вече вървят към бракоразводно дело, а Икарди настоява, че Уанда вече не е негов мениджър.

Предполага се, че бившият нападател на Интер счита искането си за £870 000 за неправилно от правна гледна точка. Твърди се, че Галатасарай плаща на Икарди 750 000 евро за престоя му под наем за сезона – той е преотстъпен от ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.