28 Октомври, 2022 13:05 1 572 0

Ето при какви условия Байерн ще получи бонус от Барселона за Левандовски

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • барселона-
  • футбол

Байерн ще получи по 1.25 млн. евро, ако Левандовски вкара поне по 25 гола на сезон във всички турнири в следващите 4 години

Ето при какви условия Байерн ще получи бонус от Барселона за Левандовски - 1
Снимка: БГНЕС

През лятото Барселона привлече Роберт Левандовски от Байерн Мюнхен за 45 млн. евро плюс още 5 млн. евро под формата на бонуси. В последните дни се появиха информации, че баварците могат да изгубят част от въпросния бонус, след като каталунците няма да участват в елиминационната фаза на Шампионската лига.

Bild обаче обяви, че това не отговаря на истината и разкри какви са условията в касата на "Алианц Арена" да постъпят въпросните пари.

Байерн ще получи по 1.25 млн. евро, ако Левандовски вкара поне по 25 гола на сезон във всички турнири в следващите 4 години.

До момента през този сезон нападателят се е разписал 12 пъти в Ла Лига, а освен това има още 5 гола в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА