30 Октомври, 2022 18:40 1 158 1

Гол в 97' върна Унион на върха в Бундеслигата

  • унион берлин-
  • борусия мюнхенгладбах

Две попадения междувременно бяха отменени на домакините

Гол в 97' върна Унион на върха в Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

Унион Берлин постигна сензационен обрат срещу Борусия Мюнхенгладбах за 2:1, за да си върне лидерската позиция в Първа Бундеслига след временното окупиране на Байерн Мюнхен.

Нико Елведи даде преднина на гостите в 33', а в 79' Кевин Беренс възстанови равенството, за да видим победен гол в седмата добавена минута от второто полувреме от Данильо Дуки.

Преди това голове на Шералдо Бекер и Кристофър Тримел бяха отменяни съответно за игра с ръка и засада.

Унион вече има 26 точки и е с една повече от Байерн, докато „Гладбах“ се отдалечава осезаемо от лидерите, след като вече трети пореден мач няма успех в шампионата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бивш тото милионер

    0 0 Отговор
    Да бе - сензационен обрат. Ама касичката препълнена от залози. В съвременния футбол, /дали да не сложа кавички/ поне в една трета от мачовете, головете са в последните минути, които пък от своя страна стават все повече!