Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 10:10 1 443 0

Бивш шампион на UFC: Дадох всичко от себе си, но Джейк Пол просто беше по-добър

  • джейк пол-
  • андерсън силва-
  • бокс-
  • спорт

Двамата се боксираха миналия уикенд в Аризона

Бивш шампион на UFC: Дадох всичко от себе си, но Джейк Пол просто беше по-добър - 1
Снимка:

Бившият шампион на UFC в средна категория Андерсън Силва коментира загубата си от Джейк Пол. Двамата се боксираха миналия уикенд в Аризона. Битката продължи всичките 8 рунда и завърши с победа на Пол с единодушно съдийско решение (77-74, 78-73, 78-73), пише mma.bg.

Джейк успя да прати в нокдаун Силва в 8-мия рунд. Много хора очакваха, че Силва ще тества Пол, но Джейк беше безпогрешен.

Легендата на UFC сподели, че Джейк е бил по-добър от него. Загубата от Пол беше първа за Силва в бокса от 1998 година насам.

„Вижте, беше трудно да се кача на ринга и да се бия с този човек. Наистина дадох всичко от себе си.

Тренирах здраво всеки ден. Просто Джейк Пол беше по-добър от мен. Не мога да кажа нищо лошо за съперника си.

Мисля, че всички трябва да уважават този човек, защото той върши работата си по-добре от всеки друг.“, цитираха Силва от MMAJunkie.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА