Last news in Fakti

31 Октомври, 2022 15:00 815 3

ЦСКА с ироничен коментар: Да дадем още няколко години толеранс на съдиите, ще се научат

  • цска-
  • футбол-
  • съдии

Ами, случват се грешки, няма перфектни съдии

ЦСКА с ироничен коментар: Да дадем още няколко години толеранс на съдиите, ще се научат - 1

От ЦСКА използваха социалните мрежи, за да направят ироничен коментар относно българското съдийство.

"Ами, случват се грешки, няма перфектни съдии, да им дадем още няколко години толеранс, ще се научат", пишат "червените".


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловешки

    4 12 Отговор
    номера

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 кУмУнист

    2 6 Отговор
    Всички станаха ангелчета, я Гришата да каже когато е купувал мачове за което сам призна, на кой е плащал, на Боби, на шефа на съдийската комисия или директно на съдиите, че сега нещо на ангелче ми се прави. Я да каже и за купата от 2016г, там на кой е плащал, че неговите агитки намекнаха за това и тогава да сочи с пръст и да плюе. Когато той е купувал мачове съдиите са били супер, сега като някой друг купува са лоши. Тоя е като Любо Пенев, когато беше на армията съдиите свириха против него, сега е в Бистрица и там свирили срещу него, има световна конспирация от ФИФА и УЕФА срещу посредствения без успехи треньор.